Produkter Dörrar

Ladda ner

Vackert och högst personligt

Vackra, säkra och funktionella dörrar gör ditt hem tryggare och trevligare. Med våra dörrar får du personlighet och charm till din bostad. Vi är en modern dörrtillverkare som i kraft av den senaste tekniken i kombination med mer än 80 års erfarenhet blivit ett av marknadens starkaste varumärken inom dörrtillverkning. Vi erbjuder dig inte bara hög kvalitet utan också stora möjligheter inför ditt val av dörrar. Hos oss hittar du såväl stilsäkra innerdörrar som moderna ytterdörrar i mängder av utföranden. Vi vill med denna broschyr ge dig tips, idéer och inspiration

Klicka på bilden för att komma till Bröderna Johansson

 

FABRIKEN – kvalitet som känns

Dörrtillverkningen sker i skånska Osby, där verksamheten startades redan 1924. Våra dörrar tillverkas med varsam hand av yrkesskicklig och erfaren personal i moderna produktionslokaler på över 20 000 kvadratmeter. Vi är ett av få företag med en samlad produktion av ytter- och innerdörrar i samma fabrik. Alla beslut om material och teknisk lösning kännetecknas av våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi använder endast de bästa råvarorna som finns på marknaden. Med våra dörrar får du en trygg, säker och problemfri kvalitetsprodukt med upp till 10-års garanti.

Garantin gäller endast om produkten har hanterats, monterats och underhållits enligt montering- och skötselanvisningar. Ingen garanti lämnas mot färgavmattning på kulör.