Produkter Insektsnät – Rullgardinsdörr

Ladda ner

Insektsnät

Rullgardinsdörren

Rullgardinsdörren Deluxe är ett exempel på hållbarhet, kvalitet och enkel användning. Kassetten och skenorna är tillverkade av pulverlackerad aluminiumprofil av högsta kvalitet. Nätet rullas jämnt och fint in i kassetten. Deluxe för standardhögder levereras klara för montering. Måttillverkade dörrar levereras på beställning. Nätets vertikala mönster framhäver utseendet, och den ökade synligheten minskar risken för missöden. Användning Kan monteras på dörrkarmens in- eller utsida. Om din dörr öppnas utåt ska draperiet hängas upp invändigt, öppnas den inåt ska det hängas utvändigt.

Användning

Kan monteras in- eller utvändigt på dörrkarm, innerkarm eller på väggen utanför smygen. Om din dörr öppnas utåt, ska nätdörren monteras på insidan och vice versa.

Produkinformation

Dimensioner
Standard 205 cm (dörrhöjd = 201,5 cm) 215 cm (dörrhöjd = 211,5 cm) 235 cm (dörrhöjd = 231,5 cm) Största bredd är 105 cm att ändras till rätt mått vid monteringen.

Måttillverkning
Levereras klar för montering. Största höjd 240 cm, största bredd 150 cm

Färger
Vit, silvergrå och brun

Nät
Grå och vit vertikalmönstrad glasfiber

Stängning
Magnetlås

Garanti
10 år på mekanismen

Montering

Placering
√ Om din dörr öppnas inåt, ska nätdörren monteras utvändigt.
√ Om din dörr öppnas utåt, ska nätdörren monteras invändigt.
√ Kassetten kan monteras på höger eller vänster sida av dörrkarmen. Det är dock lämpligast att montera den på samma sida som dörrens gångjärn.
√ Tröskeln och karmöverstycket måste ha en höjd av minst 2,5 cm för montering av skenorna. (Tips: öka tröskelns höjd eller tillverka en ny om så behövs för monteringen av skenan.)

Måttbestämning

Mätning av höjden
√ Mät upp döröppningens höjd inklusive tröskeln och karmöverstycket.

Mätning av bredden
√ Mät upp döröppningens bredd inklusive karmens sidostycken. Bredden får inte överstiga 105 cm.